iPad 5 Daha İnce ve Hafif Olacak İşte Özellikler

Apple 5. nesin iPad üretimini Haziran ayında başlatacak ve yeni nesil İpad Eylül gibi satışa sunulacak. iPad 5 daha ince ve hafif olacak. iPad mini için de aynı şeyleri söyleyebiliriz.

iPad 5, iPad mini 2, iPhone 5S Bu Yaza Damgasını Vuracak

Apple yaza damgasını vurmaya çalışıyor ve ürünlerinin hazırlıklarını tamamlayarak üretime geçmeye hazır. Bu yaz iPad 5, iPad mini 2 ve iPhone 5S tanıtılacak ve cihazların Eylül ayından itibaren satışa sunulması bekleniyor. Cihazların özellikleri daha iyi getirilecek ve tasarımlarında da değişiklikler yapılacak.

iPad 5 Daha İnce ve Hafif Olacak

iPad 5′in tasarımı tamamen değişecek ve daha ince ve hafif olacak. Yeni nesil iPad’in işlemcisi de daha güçlü ve ince olacak. Cihazın ekranının süper retina ekran olacağı da söylentiler arasında. Yeni nesil iPad performans olarak da iyileştirilecek. Cihazın işlemcisi A7 olacağı da konuşulan detaylar arasında. Apple A7 işlemci ve iOS 7 işletim sistemiyle cihazları satışa sunabilir.

Apple Yeni Süper Retina Ekranını Duyurucak

iPad 5′in ekranı 9.7 inç olacak; fakat önceki nesil iPad’lerdeki gibi ekranın yanındaki çerçeve kısmı bulunmayacak. Bu sayede cihaz sağdan ve soldan toplamda 3cm gibi bir alan kazanarak daha da küçülecek. Cihazın home butonu ve kamerası için üst ve alt çerçeveler yer alacak. Bu özelliğiyle iPad 5 küçük kardeşi iPad Mini’ye çok benzer olacak, sadece ekran biraz daha geniş olacak.

Ekim 2013′te Cihazlar Pazarda Olacak

Aynı durum iPad mini için de geçerli olacak. iPad mini 2 daha ince ve hafif olacak. iPad mini 2′de retina ekran olacak ve işlemcisi de güçlendirilecek. Apple cihazların üretimine yazın başlıyor ve Eylül ayından itibaren cihazların pazar çıkmasını bekleyebiliriz. Ekim gibi kesin raflarda iPad mini 2, iPad 5 ve iPhone 5S’i görebileceksiniz.
// // <![CDATA[

// ]]>

Related-items

 

Yorum bırakın